Over Ons

Wie zijn we

Motovlan.be is een 100% Belgisch online motor-advertentieplatform waarop u de motor van uw dromen vindt.

 

Een platform met een ruime keuze aan motor

Motovlan.be maakt deel uit van de leiders in haar categorie en is gericht op zowel particulieren als professionelen. Dagelijks worden er nieuwe motors aan de site toegevoegd. 60% van de advertenties worden beheerd door professionele verkopers, wat de kwaliteit van ons aanbod garandeert.

 

Een grote gemeenschap

Dagelijks komen er meer dan 60.000 bezoekers naar ons platform. Motovlan.be wil een gemakkelijke oplossing bieden aan bezoekers die op zoek zijn naar een motor of aan dealers die hun voorraad willen aanbieden aan een breed en gevarieerd publiek.

 

Eén van de grootste Belgische autoredacties

Motovlan.be is een onderdeel van Gocar.be dat niet alleen stopt bij advertenties voor voertuigen. Onze nieuwsrubriek op Gocar.be heeft dagelijks nieuwe artikels in het Nederlands en in het Frans. In totaal werden er meer dan 10.000 artikels gepubliceerd!

Onze geschiedenis

Gestart in 2017 volgens hetzelfde recept als de websites Gocar.be en Autoclassic.be, is Motovlan.be vandaag de referentie onder de sites van motoradvertenties in België.

Zoals de merken Gocar.be en Autoclassic.be, maakt Motovlan.be ook integraal deel uit van CTR Media S.A., een joint-venture tussen de persgroepen Group Rossel en Roularta Media Group. De site is dus aanwezig in het hele Franstalige en Nederlandstalige gebied.

Het merk dekt momenteel de gehele markt voor nieuwe- en tweedehands motors en wordt aangevuld met de merken Gocar.be voor de automobielsector en Autoclassic.be voor de oldtimers. 

Onze missie

Of het nu gaat om Gocar.be, Autoclassic.be of Motovlan.be is onze missie om professionelen en particulieren te helpen bij de distributie van nieuwe-en tweedehandsvoertuigen. Ten eerste bieden we een marktplaats aan waar de verschillende spelers elkaar kunnen ontmoeten. Vervolgens bieden we professionnelen meerdere diensten die kunnen helpen bij problemen die zich op de markt voordoen. Tot slot bieden we actualteit en algemene nformatie omtrent ‘mobiliteit’.

Onze visie

Onze visie is om een doorslaggevende rol te spelen in de transitie naar een nieuwe mobiliteit. We willen onze gebruikers informeren en de beste oplossingen aanbieden.

Onze waarden

PASSIE

U bent gepassioneerd
U houdt van automobiel

ERVARING

U bent op zoek naar ervaring
U deelt graag in team

ONAFHANKELIJKHEID

U bent autonoom
U bent objectief en onpartijdig

INNOVATIE

U bent creatief
U houdt van uitdagingen

WELWILLENDHEID

U bent geïnteresseerd in anderen
U handelt in hun belang

Ons sales team

Wim Moyson

HEAD OF SALES - BUITENLAND

Kevin Ertveldt

DIGITAL ADVISOR - BRUSSEL / WAALS-BRABANT / HENEGOUWEN

Gilles Ista

DIGITAL ADVISOR - NAMEN / LUIK / LUXEMBURG

Jonas Meere

DIGITAL ADVISOR - VLAAMS-BRABANT / ANTWERPEN

Steven Chabert

DIGITAL ADVISOR - VLAAMS-BRABANT / LIMBURG

Patrick Vercauteren

DIGITAL ADVISOR - WEST-EN OOST-VLAANDEREN

Eric Vanderdonck

DIGITAL ADVISOR NATIONAAL

Inloggen

E-mailadres
Wachtwoord